+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Valentin nap Velencében

2017. január 9., hétfő 12:04:51
Valentin nap Velencében

Engedjétek, hogy a lagúnák városa feltárja előttetek az igazi arcát. A fantasztikus hangulatú Velencei Karnevál nyitóünnepségét követően fedezhetitek fel Velence nevezetességeit, egyúttal a karneváli forgatagba is belekóstolhattok. Gondolázzatok a Canal Grande mentén, tegyetek hosszú, romantikus sétát Velence szűk utcácskáin, vessétek bele magatokat a gasztronómiai élvezetekbe. Velence nemcsak kulturális, hanem kulináris élményekkel tölti fel Valentin napon is az ide utazókat, újra és újra más oldaláról ismerhetitek meg a várost.

A Velencei karnevál már az első héten is izgalmas programokat kínál a vendégeknek. Megjelennek az utcákon az első karneváli árusok, akiknél a velencei maszkok széles tárházából válogathattok, vagy akár saját maszkot is festhettek az arcotokra a kitelepült kozmetikusok valamelyikénél.

Fedezzétek fel párotokkal a velencei csodát és látogassátok meg a pezsgő várost a lüktető forgatag előtt. Utazzatok busszal akár már 2014. február 14-én, töltsétek a Valentin napot Velencében.

 

Utazásainkről bővebben az időpontoknál olvashatsz:

 

Velencei Karnevál 2017 utazási időpontok