+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Velencei Karnevál 2020

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott

Utazásunkat Velencébe azoknak figelmébe ajánljuk, akik szeretnének a koratavazi melegben, a karneváli forgatagot követően mégis karneváli hangulatban Velencébe utazni. Csodálatos látnivalók várnak ránk. A velencei utazás minden esetben felsőkategóriás autóbusszal történik, hogy a lehető legkényelmesebb szolgáltatást biztosítsuk utasainknak.

1.nap, 2. nap - Péntek, Szombat

Esti utazást követően kora reggel érkezünk Punta Sabbioni kikötőjébe, ahol a TravelOrigo különhajóival, idegenvezető kíséretében kezdjük meg velencei élményprogramunkat!

Van, aki itt szigetprogramra megy és a velencei behajózást megelőzően megcsodálja Burano szigetét. Burano nagyon közkedvelt sziget a fényképet szívesen készítők körében, ugyanis Burano szigetén önkormányzati rendelet foglalja magába, hogy színpompás házait milyen színben festhetik le a tulajdonosok, így biztosítva a különlegesen szép együtthatást. A sziget a nagyszerű látványosságon túl csipkekészítéséről híres, a csipkeverő asszonyok házk, boltjuk előtt ülve szemünk előtt verik a csodálatos csipkeernyőket és terítőket.

Innen az üvegmesterségről, üveggyárairól messzeföldön híres Murano szigetére megyünk. Itt egy üvegműhelybe vezet utunk, ahol végignézhetjük, ahogy egy mesterember a szemünk előtt formál a forró üvegmasszából látvános lovat, vázát, vagy éppen amihez kedve van. Közben idegenvezetőnk elmagyarázza a leghasznosabb tudnivalókat az üvegkészítésről. A csodálatosan megformált színes üvegekből a helyszínen csoportjaink kedvezményesen vásárolhatnak, majd szabadidő keretében lehetőség van a sziget önálló felfedezésére a legfőbb információk átadását követően. 


Szigetprogramunkat követően - vagy aki nem vett részt a programon az már előbb - behajózunk Velencébe, ahol idegenvezetőnk segít az eligazításban és megmutatja a legfőbb látnivalókat. Ezután mindenki a saját tempójában és igénye szerint fedezheti fel az olasz város különös hangulatát, lenyűgöző épületeit, rióit. Azoknak, akik szeretnék kipróbálni a világ egyik legkülönlegesebb csónakos élményét, a gondolázást, nekik fakultatív program keretében lehetőséget biztosítunk ennek költséghatékony és szervezett körülmények között történő lebonyolításra. Továbbá velünk tarthatnak egy hangulatos olasz vacsorán is. (fakultatív)
 
Esti találkozót követően szintén külön hajók biztosítják számunkra a visszautazást a kikötőbe, ahol már várnak ránk a felfűtött és kényelmes buszok. Szállás elfoglalása. 

 

3.nap - Vasárnap
Megreggelizünk a szálláson, majd a világhírű Postojnai-cseppkőbarlanghoz vezet az utunk. A barlang belsejét kisvonattal érjük el és a nyilvánosan látogatható részt gyalog járjuk be. A mintegy öt kilométeres barlangszakasz csodálatos látványosságokat rejt: gyönyörű cseppkőformák, hatalmas termek és föld alatti járatok várnak ránk. Utunkat nagyszerű fotótémával tesszük gazdagabbá, hiszen busszal felmegyünk a nagyszerű látványt nyújtó Predjama kastélyhoz. A reneszánsz lovagvár szó szerint egy hatalmas barlangba épült, lenyűgöző látványosság. Hazafelé, hogy csillapítsuk éhségünket, még egy kis ízelítőt kapunk Szlovéniából, meglátogatjuk a híres trojannei pékséget, amely festői alpesi környezetben várja az odalátogatókat. A pékségben lehetőségünk van megkóstolni a helyi jellegzetességnek számító óriásfánkokat.

Késő esti órákban érkezünk Magyarországra.Ár tartalmazza:
- Utazás felsőkategóriás autóbusszal (1 éjszaka az autóbuszon)
- 1 éj szállás Jesolo környéki középkategóriás szálláshelyen, 2 ágyas szobában
- Reggeli
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, informatív városnézés

Ár nem tartalmazza:
- Hajójegy retúr: 35 €/fő 
- Velencei városi belépő: 10 €/fő
- Idegenforgalmi adó: 4 €/fő
- A fakultatív programok árait.

Igény esetén egyágyas szoba felár: 4.500 Ft/éj

Belépőjegyek, fakultatív programok:
- Velencei szigettúra Murano és Burano megtekintésével: 20 €/fő
- Postojnai barlang (magyar nyelvű audioguide 3.5 €/fő): 28 €/fő
- Gondolázás Velencében (4-6 fős elhelyezéssel): 25 €/fő
- Hangulatos olasz vacsora: 20 €/fő

A hajójegyet, a fakultatív programokat és az idegenforgalmi adót az idegenvezető szedi össze euróban a buszon. 
Figyelem! A belépőárak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak!

A programok sorrendje változhat! A változtatás jogát fenntartjuk!

Velencei Karnevál
március 13 - 15.
1 éj szállással
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseder és szeretnél részt venni a Velencei Karnevál 2020 utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utazást irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Velencei Karnevál programról bővebben: PROGRAMLEÍRÁS

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Részvételi díj
0x
0 Ft
0 Ft
Utasbiztosítás
0x
0 Ft
0 Ft
Kényelmi szolgáltatások
0x
0 Ft
0 Ft

Ülőhely kérésem

Amennyiben rendelkezel érvényes promóciós kóddal itt adhatod meg.

Végösszeg
0 Ft
Fakultatív programok

Választhatsz az alábbi fakultatív programjaink közül, melyek a helyszínen fizetendőek.

Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft
Galéria