+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Velencei Karnevál 2020

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott
FOGLALÁS

Sok élménnyel gazdagodik mindenki, aki részt vesz 3 napos velencei utazásunkon. Az út sok látnivalót kínál.

1. nap
Első nap megtekintjük az igen látványos és közkedvelt úticélunkat Triesztet. A várost a hegyi szerpentinről leereszkedve közelítjük meg, így már az érkezésünk is gyönyörű látnivalóval kecsegtet. Ahogy közeledünk a tengerpart felé, mindinkább kibontakozik szemünk előtt Trieszt, az észak olasz kikütőváros. Idegenvezetőink mesélnek Trieszt történelméről, jelentőségéről és múltjáról. Amennyiben időnk engedi, ki is szállunk a kikötő közelében, hogy megcsodáljuk és lefényképezzük a helyi látványosságokat.

Utunkat folytatjuk a nap fő látványossága felé. A kikötőtől mintegy 15 perc alatt érjük el busszal a Miramare-kastély parkolóját, ahonnan rövid sétával érjük el a kastélyt. A kastélytermek eredeti pompájukban tekinthetőek meg, csodálatosan szép intarziás bútorok, festmények, bársonyszékek és reprezentációs termek várják az ide látogató turistát.

Akinek kedve tartja - vagy nem ment be a kastélyba - a kastélynézés után még jut ideje mindenkinek arra, hogy maga fedezze fel a kastélypark meseszép növényvilágát, tavait, szobrait.

Kellemes trieszti kikapcsolódásunkat követően folytatjuk utunkat a szállásig, ahol megvacsorázunk.

2. nap
Másnap a reggelit követően a kikötőben várnak ránk a TravelOrigo különhajók.  Közösen hajózunk be Velencébe, vagy akinek kedve tartja, előtte csatlakozhat fakultatív Velencei szigettúránkhoz, amely során két fantasztikus szigetet tekintünk meg, Murano és Burano szigetét. Míg Murano az üvegmesterségéről, Burano csodálatos csipkéjéről és színes házairól nevezetes. Muranon lehetőségünk van bepillantani egy igazi tradícionális üvegműhelybe, ahol előttünk készítenek muranoi üvegkülönlegességeket. Muranon lehetőségünk lesz vásárolni és kicsit felfedezni a szigetet.

A csipke kedvelőinek - vagy aki szereti az elvarázsolt helyeket - különösen ajánljuk Burano sziget megtekintését! Burano rövid ismertetését követően arra vár, hogy felfedezzük! Színes házaival és kézzel vert fehér csipkéivel a fotósok egyik kedvence!

Aki csatlakozott szigettúránkhoz, az a programot követően - aki nem, az még előtte - megérkezik Velencébe, ahol vár minket a csodálatos velencei hangulat! Itt nincs mást tenni, mint elvegyülni a tömegben, néha kicsit elveszni, gondolázni, alkudozni az olaszokkal, finom olasz ételeket enni, megkóstolni egy erős olasz kávét és fergetegesen jól érezni magunkat! :) Megkönnyítve a gondolásokkal való küzdelmet, a TravelOrigo csoportokat előre egyeztetett időpontban várják a gondolák, amelyre fakultatív program keretében jelentkezhetsz.

Fakultatív lehetőségként hangulatos olasz vacsorát kínálunk Velencében a Dózse Palota környékén. 

Este visszahajózás után foglaljuk el ismét a szállásunkat és megvacsorázunk.

3. nap
Pazar látványosság vár ránk a harmadik napon, ugyanis reggelizést és szállás elhagyást követően ellátogatunk a Világörökség részét képező Postojnai-cseppkőbarlanghoz! A barlang mélyére kisvasúttal megyünk, ahol bepillantást nyerhetünk a barlang lélegzetelállító szépségű hatalmas csarnokaiba.
Lenyűgözve indulunk tovább, hogy a közelben fényképeket készítsünk a Predjama-kastélyról, amely festői látványként tárul szemünk elé baralangba épített épületszárnyával.

Hazafelé utunk során megpihenünk a trojannei pékségnél, ahol lehetőségünk lesz óriásfánkokat kóstolni és finom szlovén szuvenírrel hazatérni!

Ár tartalmazza:
- Utazás felsőkategóriás autóbusszal
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, informatív városnézés
- 2 éj szállás Jesolo vagy környéki középkategóriás szálláshelyen
- Félpanziós ellátás (reggeli,vacsora)

Ár nem tartalmazza:
- Hajójegy retúr: 35 €/fő (helyszínen fizetendő)
- Velencei városi illeték: 10 €/fő
- Kötelező idegenforgalmi adó: 4 €/fő/éj
- Utasbiztosításő
- A fakultatív programok árait.

Igény esetén egyágyas szoba felára: 9.000 Ft

Belépőjegyek és fakultatív programok:
- Velencei szigettúra Murano és Burano megtekintésével: 20 €/fő
- Gondolázás Velencében: 25 €/fő
-
Hangulatos olasz vacsora: 20 €/fő
- Trieszt - Miramare kastély: 8 €/fő
- Postojnai barlang (magyar nyelvű audioguide 3.5 €/fő): 28 €/fő

A hajójegyet és fakultatív programok díjait az idegenvezető szedi össze euróban a buszon.
Figyelem! A belépőárak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak!

A programok sorrendje változhat! A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Velencei Karnevál
március 13 - 15.
2 éj szállással
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseder és szeretnél részt venni a Velencei Karnevál 2020 utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utazást irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Velencei Karnevál programról bővebben: PROGRAMLEÍRÁS

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft