+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Velencei Karnevál 2020

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott
FOGLALÁS

Jöjjön el Velünk egy csodás velencei kalandra, ahol megcsodálhatjuk a lagúnák városát, a szigetvilágot, gondolázhatunk a csatornákon, pizzát ropogtathatunk a a hangulatos olasz terek valamelyikén.

Nem sok csodálatosabb kikapcsolódást találhatunk, mint egy sétát a Szent Márk téren, párunk oldalán. A romantika egyik fellegvára, Velence, Olaszország egyik legsajátosabb városa minden látogatót ámulatba ejt és sosem okoz csalódást. Egészen sajátos hangulata van e parányi élő történelemnek, ahol megelevenednek a klasszikus épületek, a vizeken halkan csobbannak a gondolák, a tereken kávézik, borozgat a turisták sokasága élvezve a csodás látványt.

Programunkat kifejezetten azoknak ajánljuk, akik Velencét magát szeretnék felfedezni, a karneváli sokaság elkerülésével. Ilyenkor érdemes megtalálni azokat a csendes, félreeső helyeket, ahol az ittlakók beszélgetnek a sarkon, a gyerekek iskolába igyekeznek, egy-egy macska sütkérezik vmelyik kőpárkányon. Fedezzük fel a Halpiacot, ahol a kofák vitatkoznak és frissen mérik az aznap reggeli fogást, kukkantsunk be a Frari templom szépséges főhajójába, vagy keljünk át valamelyik traghettivel a Canal Grande hullámain.

Hazafelé pedig ismerkedünk Európa egyik legszebb országával, Szlovéniával, melynek varázsa mindenkit rabul ejt. Ellátogatunk a világ egyik legszebb barlangjába, Postojnára és megtekintjük az ország legfotogónebb rablóvárát, majd a napot egy ízletes szlovén fánkkal zárjuk.


1. és 2. nap - Péntek - Szombat:

Esti utazást követően kora reggel érkezünk Punta Sabbioni kikötőjébe, ahol Travelorigo különhajókkal, idegenvezető kíséretében kezdjük meg velencei élményprogramunkat!

Van, aki itt sziget programra megy és a velencei behajózást megelőzően megcsodálja az üvegmesterségről, üveggyárairól messzeföldön híres Murano szigetét. Szigetprogramunk első állomásaként itt egy üvegműhelybe vezet utunk, ahol végignézhetjük, ahogy egy mesterember a szemünk előtt formál a forró üvegmasszából látvános lovat, vázát, vagy éppen amihez kedve van. Közben idegenvezetőnk elmagyarázza a leghasznosabb tudnivalókat az üvegkészítésről. A csodálatosan megformált színes üvegekből a helyszínen csoportjaink kedvezményesen vásárolhatnak, majd szabadidő keretében lehetőség van a sziget önálló felfedezésére a legfőbb információk átadását követően.

Utunkat folytatva Burano szigete felé hamar kitárulkozik előttünk a sziget csodálatos látképe. Burano nagyon közkedvelt sziget a fényképet szívesen készítők körében, ugyanis Burano szigetén önkormányzati rendelet foglalja magába, hogy színpompás házait milyen színben festhetik le a tulajdonosok, így biztosítva a különlegesen szép együtthatást.

A sziget a nagyszerű látványosságon túl csipkekészítéséről híres, a csipkeverő asszonyok házk, boltjuk előtt ülve szemünk előtt verik a csodálatos csipkeernyőket és terítőket.

Szigetprogramunkat követően - vagy aki nem vett részt a programon az már előbb - behajózunk Velencébe, ahol idegenvezetőnk segít az eligazításban és megmutatja a legfőbb látnivalókat. Ezután mindenki a saját tempójában és igénye szerint fedezheti fel az olasz város különös hangulatát, lenyűgöző épületeit, rióit. Azoknak, akik szeretnék kipróbálni a világ egyik legkülönlegesebb csónakos élményét, a gondolázást, nekik fakultatív program keretében lehetőséget biztosítunk ennek költséghatékony és szervezett körülmények között történő lebonyolításra.

Esti találkozót követően szintén külön hajók biztosítják számunkra a visszautazást a kikötőbe, ahol már várnak ránk a felfűtött és kényelmes buszok. Buszainkra szállva Jesolo felé vesszük az irányt, majd szállás elfoglalása Jesoloban.

3.nap - Vasárnap

Megreggelizünk a szálláson, majd a világhírű Postojnai-cseppkőbarlanghoz vezet az utunk. A barlang belsejét kisvonattal érjük el és a nyilvánosan látogatható részt gyalog járjuk be. A mintegy öt kilométeres barlangszakasz csodálatos látványosságokat rejt: gyönyörű cseppkőformák, hatalmas termek és föld alatti járatok várnak ránk. Utunkat nagyszerű fotótémával tesszük gazdagabbá, hiszen busszal felmegyünk a nagyszerű látványt nyújtó Predjama kastélyhoz. A reneszánsz lovagvár szó szerint egy hatalmas barlangba épült, lenyűgöző látványosság. Hazafelé, hogy csillapítsuk éhségünket, még egy kis ízelítőt kapunk Szlovéniából, meglátogatjuk a híres trojanei pékséget, amely festői alpesi környezetben várja az odalátogatókat. A pékségben lehetőségünk van megkóstolni a helyi jellegzetességnek számító óriásfánkokat.

Késő esti órákban érkezünk Magyarországra.


Ár tartalmazza:
- Utazás felsőkategóriás autóbusszal
- Magyar nyelvű asszisztencia
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, informatív városnézés
- 1 éj szállás Jesolo környéki középkategóriás szálláshelyen, 2 ágyas szobában
- Reggeli

Ár nem tartalmazza:
- Velencei városi illeték: 10 €/fő
- Hajójegy retúr: 35 €/fő
- Utasbiztositás: 990 Ft/fő
- Foglalási és kezelési díj: 1000 Ft/fő
- A fakultatív programok árait.

Igény esetén egyágyas szoba felár: 4.500 Ft/éj

Fakultatív programok árai:
- Velencei szigettúra Murano és Burano megtekintésével: 20 €/fő
- Gondolázás (4-6 fős elhelyezéssel): 25 €/fő
- Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben: 20 €/fő


Figyelem! A belépőárak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak! 
A hajójegyet, az idegenforgalmi adót, a fakultativ programok árait az idegenvezető szedi össze euróban a buszon.
A programváltozás jogát a TravelOrigo Utazási Iroda fenntartja!

 

Velencei Karnevál
február 7 - 9.
1 éj szállással
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseder és szeretnél részt venni a Velencei Karnevál 2020 utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utazást irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Velencei Karnevál programról bővebben: PROGRAMLEÍRÁS

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft
Galéria
    Velencei Karnevál 2020