+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Velencei Karnevál 2020

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott

Nonstop utazásunkat Velencébe azoknak figyelmébe ajánljuk, akik szeretnének a koratavaszi melegben, a karneváli forgatagot követően Velencébe utazni. Csodálatos látnivalók várnak ránk. A nonstop utazás minden esetben felsőkategóriás autóbusszal történik, hogy a lehető legkényelmesebb szolgáltatást biztosítsuk utasainknak.

1. nap: 

Este indulunk a kiválasztott felszállási helyről.


2. nap: 

Éjszakai utazást követően kora reggel érkezünk Punta Sabbioni kikötőjébe, ahol a TravelOrigo különhajókkal, idegenvezető kíséretében kezdjük meg velencei élményprogramunkat!


Van, aki itt szigetprogramra megy és a velencei behajózást megelőzően Burano szigete felé hamar kitárulkozik előttünk a sziget csodálatos látképe. Burano nagyon közkedvelt sziget a fényképet szívesen készítők körében, ugyanis Burano szigetén önkormányzati rendelet foglalja magába, hogy színpompás házait milyen színben festhetik le a tulajdonosok, így biztosítva a különlegesen szép együtthatást.

A sziget a nagyszerű látványosságon túl csipkekészítéséről híres, a csipkeverő asszonyok házk, boltjuk előtt ülve szemünk előtt verik a csodálatos csipkeernyőket és terítőket.

Innen az üvegmesterségről, üveggyárairól messzeföldön híres Murano szigetére megyünk tovább, ahol végignézhetjük, ahogy egy mesterember a szemünk előtt formál a forró üvegmasszából látvános lovat, vázát, vagy éppen amihez kedve van. Közben idegenvezetőnk elmagyarázza a leghasznosabb tudnivalókat az üvegkészítésről. A csodálatosan megformált színes üvegekből a helyszínen csoportjaink kedvezményesen vásárolhatnak, majd szabadidő keretében lehetőség van a sziget önálló felfedezésére a legfőbb információk átadását követően. 

Szigetprogramunkat követően - vagy aki nem vett részt a programon az már előbb - behajózunk Velencébe, ahol idegenvezetőnk segít az eligazításban és megmutatja a legfőbb látnivalókat. Ezután mindenki a saját tempójában és igénye szerint fedezheti fel az olasz város különös hangulatát, lenyűgöző épületeit, rióit. Azoknak, akik szeretnék kipróbálni a világ egyik legkülönlegesebb csónakos élményét, a gondolázást, nekik fakultatív program keretében lehetőséget biztosítunk ennek költséghatékony és szervezett körülmények között történő lebonyolításra.

Este az éhségünket egy hangulatos olasz étteremben csillapíthatjuk (fakultatív), majd külön hajók biztosítják számunkra a visszautazást a kikötőbe, ahol már várnak ránk a felfűtött és kényelmes buszok.


3. nap:
 

Élményekkel gazdagodva indulunk haza, hogy másnap kora reggeli órákban visszaérkezzünk Magyarországra.
Ár tartalmazza:
- Utazás felsőkategóriás autóbusszal (2 éjszaka az autóbuszon)
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, informatív városnézés

Ár nem tartalmazza:
- Hajójegy retúr: 35 €/fő (helyszínen fizetendő)
- Velencei városi illeték: 10 €/fő
- Utasbiztositás
- Adminisztrációs díj: 1000 Ft/fő
- A fakultatív programok árait.

Fakultatív programok árai:
- Velencei szigettúra Murano és Burano megtekintésével: 20 €/fő
- Gondolázás (4-6 fős elhelyezéssel): 25 €/fő
-
Hangulatos olasz vacsora egy velencei étteremben: 20 €/fő

A hajójegyet és a fakultatív programok díjait az idegenvezető szedi össze euróban a buszon.

A programok sorrendje változhat! A változtatás jogát fenntartjuk!

Velencei Karnevál
február 28 -
március 1.
Non Stop
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseder és szeretnél részt venni a Velencei Karnevál 2020 utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utazást irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Velencei Karnevál programról bővebben: PROGRAMLEÍRÁS

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Részvételi díj
0x
0 Ft
0 Ft
Utasbiztosítás
0x
0 Ft
0 Ft
Kényelmi szolgáltatások
0x
0 Ft
0 Ft

Ülőhely kérésem

Amennyiben rendelkezel érvényes promóciós kóddal itt adhatod meg.

Végösszeg
0 Ft
Fakultatív programok

Választhatsz az alábbi fakultatív programjaink közül, melyek a helyszínen fizetendőek.

Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft
Galéria