+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Velencei Karnevál - nonstop utazás

Velencei Karnevál nonstop utazással

Velencei Karnevál nonstop utazással

Turisták ezreit vonzza évről évre a Lagúnák Városába a világ legszebb karneváljának tartott Velencei Karnevál, melynek hangulata messze földön híres, világszinten ismert és sok szempontból a legszebbnek számító karneváli esemény. Évente több tízezer turista utazik el a Vizek Városába, hogy láthassa a pompába öltözött velenceiek és turisták színpompás forgatagát, valamint kiélvezhesse a Velence által kínált csodálatos hangulatot.

Velence egyedi, csodálatos világa a karneválon kívül is rabul ejti az ember szívét, ám a velencei karnevál nagymértékben fokozza a fesztiváli hangulatot. A Velencei Karnevál minden turista számára felejthetetlen élményt jelent. A csodálatos hangulatban töltött nap élményéhez nagy mértékben hozzájárulnak választható fakultatív kirándulásaink, amelynek keretében ellátogathatunk az üvegmesterségéről világhírűvé vált Murano szigetére, valamint megnézhetjük Burano színes, hangulatos házacskáit.

1. nap:
Találkozás a TravelOrigo autóbuszainál az utasaink által választott felszállási helyeken és időpontokban. Indulást követően éjszaka az autóbuszon.

Mire elérjük Velencét, sok hasznos és érdekes ismeretet szerzünk Olaszországgal és az egykori Velencei Köztársasággal kapcsolatban. Bemutatjuk a város történetét, nevezetességeit, érdekességeit, titkait is.

2. nap:

Reggel:
Megérkezés Punta Sabbioni kikötőjébe. Innen hajóval jutunk el Velence központjába. Külön, a TravelOrigo részére biztosított hajókkal vízre szállunk és kellemes hangulatban érkezünk meg a szerelem városába. A hajóról csodálatos látványként terül elénk Velence. A hajókázási idő kb. 30 perc.

Velencei Karnevál - behajózás Velencébe
Kikötés után Utasaink eldönthetik, hogy részt kívánnak-e venni INGYENES városnézésünkön idegenvezetőnkkel, vagy egyéni program keretein belül önmaguk fedezik fel a város nevezetességeit. A városnéző séta során megtekintjük a Ponte dei Sospiri-t (Sóhajok hídja), a Dózse Palotát, a Szent Márk teret. Végigsétálunk Velence híres bevásárló utcáján, a Via Mercerie-n, s eljutunk a város legmagasabbnak tartott pontjára, a Ponte di Rialto-hoz. A hídról fantasztikus látvány tárul elénk: a Canal Grande. Láthatjuk a csatorna melletti gyönyörű palotákat, a gondolákat és a mindennapi velencei élet helyi közlekedési eszközeit is. Itt található a Hal- és Zöldségpiac is, ami egykor és napjainkban is a velencei élet egyik központja.


Délelőtt:
Velencei szabadprogram, vagy részt vehettek színes fakultatív kirándulásaink bármelyikén.*

Délután:
Kora délután részt veszünk a karneváli forgatagban. Megcsodálhatjuk a színpompás ruhákba öltözött maszkosokat és elvegyülhetünk kedvünkkre a karnevál egyedülálló hangulatát kínáló forgatagában.*
Utasaink Velencében tartózkodása során lehetőséget kapnak szabad programra is, melynek keretein belül lehetőség nyílik szuvenír vásárlására, gasztronómiai élvezetekre.

Velencei Karnevál - szabadprogram
Este:
Kihajózunk velencéből. A hazautazás a már megszokott TravelOrigo autóbuszokkal és túravezetők társaságában történik. Kellemes élményekkel gazdagodva kezdjük meg hazautazásunkat. Az utazás során filmvetítésre is lehetőség nyílik.

 

* Fakultatív programjaink:
- Ajánljuk a fakultatív szigettúránkat, ahol Burano szigetén a világhírű csipkeművészettel ismerkedünk meg, majd Murano szigetén rövid bemutatót láthatunk az egyik üvegkészítő műhelyben.
Burano sziget - Velencei Karnevál szigettúraMurano sziget - Velencei Karnevál szigettúra
- Felejthetetlen élmény a gondolázás, javasoljuk nemcsak szerelmeseknek. :)
Gondolázás Velencében

 

Este részt vehetnek egy hangulatos olasz vacsorán is a Dózse Palota környékén (fakultatív), majd visszahajózunk a buszhoz és haza indulunk.

3. nap

Érkezés Budapestre a hajnali órákban.

Utazás: Felsőkategóriás autóbusszal

Ár tartalmazza:
- Utazás felsőkategóriás autóbusszal (2 éjszaka az autóbuszon)
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, informativ városnézés

Ár nem tartalmazza:
- Velencei behajtási illeték + parkolás: 10 €/fő*
- Hajójegy retúr: 35 €/fő*
- Utasbiztositás: 1.050 Ft/fő
- A fakultatív programok árait.

Fakultatív programok:
- Velencei szigettúra Murano és Burano megtekintésével: 25 €/fő*
Gondolázás Velencében (4-6 fős elhelyezéssel): 30 €/fő*
- Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben: 25 €/fő*

*A hajójegyet, a behjtási illetéket és a fakultativ programok árait az idegenvezető szedi össze euróban a buszon.
A programváltozás jogát a TravelOrigo Utazási Iroda fenntartja!Ha nem szeretnél lemaradni a Velencei Karnevál fantasztikus programjáról, foglald le a helyed most a Velencei Karnevál non-stop utazására!

 

UTAZÁS FOGLALÁS

 

 

Velencei Karnevál 2025