+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Velencei Karnevál 2024

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott
FOGLALÁS

Márciusban itthon még éppen nem köszönt be a tavasz, gyakran fordul elő, hogy igencsak télies az időjárás. Ha ezt szeretné maga mögött hagyni, élvezni a nap melegét és a tenger partján sétálni, utazzon március elején egy különleges európai helyre. Egy olyan várost tudunk Önnek ajánlani, amitől biztosan elakad a szava! Nem meglepő, hogy rengeteg ember kedvence Velence, hiszen sok szempontból egyedülálló településről beszélünk.

A házak között hömpölygő csatornákat szűk, középkori jellegű sikátorok szegélyezik. Több ikonokus látnivalót is megtekinthetünk: a Dózse-palotát, a Szent Márk-székesegyházat, a Sóhajok Hídját, ami a hozzá fűződő történetek szerint arról kapta a nevét, hogy a zárkában töltött éveik előtt a börtönbe haladó elítéltek itt láthatták utoljára a napot. A Rialto-hidat se felejtsük el, ami különleges formatervezésnek köszönhetően megragadja a legtöbbek tetszését.

A látnivalókon kívül élvezze Adria Királynőjének minden csodáját: gondolázzon a lagúnákban, élvezze az olasz gasztronómia kincseit, sétáljon a napsütötte tengerparton, töltődjön fel ezután a rendkívül hideg és hosszú tél után! A tavaszköszöntő velencei utazásunk azért jött létre, hogy a márciusi időszakban idelátogató turisták kiélvezhessék a vízre épült város természet és a történelem adta előnyeit és még a nagy meleg előtt de már a karneváli forgatagon kívül fedezhessék fel a város minden szépségét

Harmadik napunk Szlovénia felfedezésével folytatódik ahol, a Postojnai cseppkőbarlangot és a Predjami kastélyt hódíthatjuk meg.

Végezetül, de nem utolsó sorban a csodálatos alpesi környezetben fekvő Torjane-be érkezünk ahol a pocakunké lesz a főszerep megkóstolhatjuk a híres pékség ínyencségeit a Szlovén hatalmas szalagos fánkot és krémest.


1. nap - Péntek
Az esti órákban elindulunk a TravelOrigo jelzésű autóbuszokkal, melyek a korábban kiválasztott időpontban és helyszínen veszik fel az utasokat. Rövid pihenőket tartva haladunk Olaszország felé az éjszaka folyamán, továbbá idegenvezetőink segítségével megismerkedünk Olaszország, Velence történelmével, érdekességeivel.


2. nap - Szombat

Reggel elérjük Punta Sabbioni kikötőjét, ahonnan hajóval haladunk tovább Velencébe. A hajóút során a TravelOrigo idegenvezetői folytatják a lagúnavilág érdekességeinek ismertetését.

Partraszállás után utasaink egyéni, illetve idegenvezetőnk által kísért INGYENES informatív városnézés között választhatnak. A TravelOrigo által vezetett séta folyamán útba ejtjük a Sóhajok hídját, a Szent Márk teret, a Dózse Palotát, megnézzük a híres bevásárló utcát, a Via Mercerie-t, és felsétálunk a Ponte di Rialto-ra is, amit a város legmagasabb pontjaként emlegetnek. Innen csak pár lépésre található a Hal-és zöldségpiac, ami a város egyik legfontosabb központja.


Fakultatív programok:

- Szigettúránkon a világhírű buranói csipke- és a muranói üvegművészetet is behatóan megismerheti. Murano szigetén egy helyi üvegműhelyben betekintést kapunk az üvegfúvás és üvegkészítés mesterségébe.
- Párját ritkító élmény Velence szűk csatornáin gondolázni, melyet a felfedező kedvűeknek és a romantikus alkatoknak egyaránt ajánlunk.


A délután folyamán elmerülünk Velence hangulatos és színpompás forgatagában. A nap további részében a város számos titkát fedezhetjük fel, immár szabadprogram keretein belül. 


Akik szeretnének velünk tarthatnak egy hangulatos olasz vacsorán is a Dózse Palota környékén (fakultatív). 


Késő este, élményekkel telve intünk búcsút az Adria Királynőjének, Velencének. Hajóinkkal visszaérünk Punta Sabbioni mólóihoz, majd buszos utazásunk után megérkezünk szállásunkra ahol nyugovóra térünk.


3. nap - Vasárnap

Vasárnap reggelit követően Szlovénia irányába vesszük utunkat, ahol az UNESCO világörökség részét képező, világhírű Postojnai-cseppkőbarlangot szemléljük meg. A barlang belső részét kisvasúttal érjük el, majd gyalog járjuk be a nyilvánosan látogatható részt. Az öt kilométer hosszú barlangszakaszon a természeti látványosságok egész sorában gyönyörködhetünk: fenséges cseppkőformák, óriási termek és föld alatti járatok várnak arra, hogy felfedezzük őket. Barlangi túránk során magyar nyelvű audio guide (fülhallgatós idegenvezetés) lesz segítségünkre, hogy minden megtudhassunk e természeti csodáról. A barlang után rövid fotószünetet tartunk a Predjamai lovagvárnál, majd indulunk tovább. 


Szlovéniától való búcsúzás képpen rövíd megállót teszünk Trojane-ben, ahol megkostolhatjuk a híres pékség ínyecségeit a Szlovén hatalmas szallagos fánkot és krémest. A pékség csodálatos Alpesi környezetben fekszik, ahol gyönyörű fotókat is készíthetünk.


Ezután Magyarországot vesszük célba, melyet rövid pihenőkkel a késő esti órákban érünk el, érkezés az indulási helyre.


Utazás:
felső kategóriás autóbusszal
Szállás: Jesolo vagy környékén 3*-os szálloda
Elhelyezés: 2 ágyas szobákban (1 és 3 ágyas szobák lekérésre)
Ellátás: Reggeli

 

Az ár tartalmazza:
- Utazás felső kategóriás autóbusszal
- Magyar nyelvű asszisztencia
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, informatív városnézés
- 1 éj szállás középkategóriás szálláson Jesolo vagy környékén
- Reggeli


Az ár nem tartalmazza:

- Velencei behajtási illeték + parkolás: 10 €/fő*
- Hajójegy retúr: 35 €/fő (a helyszínen fizetendő)*
- Idegenforgalmi adó: 4 €/fő*
- Utazásbiztosítás: 990 Ft/Fő
- A fakultatív programok árait.


Egyágyas szoba felára (igény esetén): 7.500 Ft/fő


Fakultatív programok:
- Velencei szigettúra Burano és Murano megtekintésével, üveggyár látogatással: 25 €/fő
- Gondolázás Velencében (4-5 fős elhelyezéssel): 30 €/fő
- Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben: 25 €/fő
- Postjojnai barlang: 31 €/fő + 3 €/fő (magyar audioguide)


*
A behajtási illetéket, hajójegyet, az idegenforgalmi adót, és a fakultativ programok árait az idegenvezető szedi össze euróban a buszon.


Figyelem!
 A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.


A programváltozás jogát a TravelOrigo Utazási Iroda fenntartja!

 


Velencei Karnevál
március 15 - 17.
1 éj szállással
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseder és szeretnél részt venni a Velencei Karnevál 2025 utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utazást irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Velencei Karnevál programról bővebben: PROGRAMLEÍRÁS

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Részvételi díj
0x
0 Ft
0 Ft
Utasbiztosítás
0x
0 Ft
0 Ft
Kényelmi szolgáltatások
0x
0 Ft
0 Ft

Ülőhely kérésem

Amennyiben rendelkezel érvényes promóciós kóddal itt adhatod meg.

Végösszeg
0 Ft
Fakultatív programok

Választhatsz az alábbi fakultatív programjaink közül, melyek a helyszínen fizetendőek.

Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft
Galéria
    Velencei Karnevál 2025