+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Velencei Karnevál 2025

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott
FOGLALÁS

Sok élménnyel gazdagodik mindenki, aki részt vesz a 3 napos velencei after party utazásunkon. Az út sok látnivalót kínál.

1. nap
Első nap megtekintjük  az igen látványos és közkedvelt úticélunkat Triesztet. A várost a hegyi szerpentinről leereszkedve közelítjük meg, így már az érkezésünk is gyönyörű látnivalóval kecsegtet. Ahogy közeledünk a tengerpart felé, mindinkább kibontakozik szemünk előtt Trieszt, az észak olasz kikütőváros. Idegenvezetőink mesélnek Trieszt történelméről, jelentőségéről és múltjáról. Amennyiben időnk engedi, ki is szállunk a kikötő közelében, hogy megcsodáljuk és lefényképezzük a helyi látványosságokat.

Utunkat folytatjuk a nap fő látványossága felé. A kikötőtől mintegy 15 perc alatt érjük el busszal a Miramare-kastély parkolóját, ahonnan rövid sétával érjük el a kastélyt. Akinek kedve tartja, fakultatív programunk keretében megtekintheti a kastély épületét belülről. A kastélytermek eredeti pompájukban tekinthetőek meg, csodálatosan szép intarziás bútorok, festmények, bársonyszékek és reprezentációs termekvárják az ide látogató turistát.

Akinek kedve tartja - vagy nem ment be a kastélyba - a kastélynézés után még jut ideje mindenkinek arra, hogy maga fedezze fel a kastélypark meseszép növényvilágát, tavait, szobrait.

Kellemes trieszti kikapcsolódásunkat követően folytatjuk utunkat, majd elfoglaljuk szállásunkat.

2. nap
Másnap kényelmes megreggelizést követően a kikötőben várnak ránk a TravelOrigo különhajók.  Közösen hajózunk be Velencébe, vagy akinek kedve tartja, előtte csatlakozhat fakultatív Velencei szigettúránkhoz, amely során két fantasztikus szigetet tekintünk meg, Murano és Burano szigetét. Míg Murano az üvegmesterségéről, Burano csodálatos csipkéjéről és színes házairól nevezetes. Muranon lehetőségünk van bepillantani egy igazi tradícionális üvegműhelybe, ahol előttünk készítenek muranoi üvegkülönlegességeket. Muranon lehetőségünk lesz vásárolni és kicsit felfedezni a szigetet.

A csipke kedvelőinek - vagy aki szereti az elvarázsolt helyeket - különösen ajánljuk Burano sziget megtekintését! Burano rövid ismertetését követően arra vár, hogy felfedezzük! Színes házaival és kézzel vert fehér csipkéivel a fotósok egyik kedvence!

Aki csatlakozott szigettúránkhoz, az a programot követően - aki nem, az még előtte - megérkezik Velencébe! Itt nincs mást tenni, mint elvegyülni a tömegben, néha kicsit elveszni, gondolázni, alkudozni az olaszokkal, finom olasz ételeket enni, megkóstolni egy erős olasz kávét és fergetegesen jól érezni magunkat! :) Megkönnyítve a gondolásokkal való küzdelmet, a TravelOrigo csoportokat előre egyeztetett időpontban várják a gondolák, amelyre fakultatív program keretében jelentkezhetsz.

Este visszahajózás után foglaljuk el ismét a szállásunka, ahol nyugovóra térünk.

3.nap - Vasárnap
Megreggelizünk a szálláson, majd a világhírű Postojnai-cseppkőbarlanghoz vezet az utunk. A barlang belsejét kisvonattal érjük el és a nyilvánosan látogatható részt gyalog járjuk be. A mintegy öt kilométeres barlangszakasz csodálatos látványosságokat rejt: gyönyörű cseppkőformák, hatalmas termek és föld alatti járatok várnak ránk. Utunkat nagyszerű fotótémával tesszük gazdagabbá, hiszen busszal felmegyünk a nagyszerű látványt nyújtó Predjama kastélyhoz. A reneszánsz lovagvár szó szerint egy hatalmas barlangba épült, lenyűgöző látványosság. Hazafelé, hogy csillapítsuk éhségünket, még egy kis ízelítőt kapunk Szlovéniából, meglátogatjuk a híres trojannei pékséget, amely festői alpesi környezetben várja az odalátogatókat. A pékségben lehetőségünk van megkóstolni a helyi jellegzetességnek számító óriásfánkokat.

Késő esti órákban érkezünk Magyarországra.

Filmvetítéssel, élményekkel gazdagodva indulunk haza, hogy másnap kora reggeli órákban visszaérkezzünk Magyarországra.

Éljük át együtt Velencei After party keretében a csodálatos hangulatot, jelentkezz mielőbb, amíg vannak még helyeink!

Ár tartalmazza:
- Utazás felsőkategóriás autóbusszal (1 éjszaka az autóbuszon)
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, informatív városnézés
- 1 éj szállás Jesolo vagy környéki középkategóriás szálláshelyen, 2 ágyas szobában
- Reggeli

Ár nem tartalmazza:
- Velencei behajtási illeték + parkolás: 10 €/fő*
- Hajójegy retúr: 35 €/fő*
- Idegenforgalmi adó: 4 €/fő*
- Utazásbiztosítás: 990 Ft/Fő
- A fakultatív programok árait.

Igény esetén egyágyas felár: 7.500 Ft

Belépőjegyek, fakultatív programok:
- Velencei szigettúra Murano és Burano megtekintésével: 25 €/fő
- Gondolázás Velencében (4-5 fős elhelyezéssel): 30 €/fő
- Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben: 25 €/fő
- Postjojnai barlang: 31 €/fő + 3 €/fő (magyar audioguide)


*A behajtási illetéket, hajójegyet, az idegenforgalmi adót, és a fakultativ programok árait az idegenvezető szedi össze euróban a buszon.

Figyelem!
 A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.


A programváltozás jogát a TravelOrigo Utazási Iroda fenntartja! 


Velencei Karnevál
március 7 - 9.
2 éj szállással
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseder és szeretnél részt venni a Velencei Karnevál 2025 utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utazást irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Velencei Karnevál programról bővebben: PROGRAMLEÍRÁS

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Részvételi díj
0x
0 Ft
0 Ft
Utasbiztosítás
0x
0 Ft
0 Ft
Kényelmi szolgáltatások
0x
0 Ft
0 Ft

Ülőhely kérésem

Amennyiben rendelkezel érvényes promóciós kóddal itt adhatod meg.

Végösszeg
0 Ft
Fakultatív programok

Választhatsz az alábbi fakultatív programjaink közül, melyek a helyszínen fizetendőek.

Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft
Galéria
    Velencei Karnevál 2025