+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Velencei Karnevál 2025

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott
FOGLALÁS

Nonstop utazásunkat Velencébe azoknak figelmébe ajánljuk, akik szeretnének a koratavazi melegben, a karneváli forgatagot követően mégis karneváli hangulatban Velencébe utazni. Csodálatos látnivalók várnak ránk. A nonstop utazás minden esetben felsőkategóriás autóbusszal történik, hogy a lehető legkényelmesebb szolgáltatást biztosítsuk utasainknak.

Esti utazást követően kora reggel érkezünk Punta Sabbioni kikötőjébe, ahol Travelorigo különhajókkal, idegenvezető kíséretében kezdjük meg velencei élményprogramunkat!

Van, aki itt sziget programra megy és a velencei behajózást megelőzően megcsodálja az üvegmesterségről, üveggyárairól messzeföldön híres Murano szigetét. Szigetprogramunk első állomásaként itt egy üvegműhelybe vezet utunk, ahol végignézhetjük, ahogy egy mesterember a szemünk előtt formál a forró üvegmasszából látvános lovat, vázát, vagy éppen amihez kedve van. Közben idegenvezetőnk elmagyarázza a leghasznosabb tudnivalókat az üvegkészítésről. A csodálatosan megformált színes üvegekből a helyszínen csoportjaink kedvezményesen vásárolhatnak, majd szabadidő keretében lehetőség van a sziget önálló felfedezésére a legfőbb információk átadását követően. 

Utunkat folytatva Burano szigete felé hamar kitárulkozik előttünk a sziget csodálatos látképe. Burano nagyon közkedvelt sziget a fényképet szívesen készítők körében, ugyanis Burano szigetén önkormányzati rendelet foglalja magába, hogy színpompás házait milyen színben festhetik le a tulajdonosok, így biztosítva a különlegesen szép együtthatást.

A sziget a nagyszerű látványosságon túl csipkekészítéséről híres, a csipkeverő asszonyok házk, boltjuk előtt ülve szemünk előtt verik a csodálatos csipkeernyőket és terítőket.

Szigetprogramunkat követően - vagy aki nem vett részt a programon az már előbb - behajózunk Velencébe, ahol idegenvezetőnk segít az eligazításban és megmutatja a legfőbb látnivalókat. Ezután mindenki a saját tempójában és igénye szerint fedezheti fel az olasz város különös hangulatát, lenyűgöző épületeit, rióit. Azoknak, akik szeretnék kipróbálni a világ egyik legkülönlegesebb csónakos élményét, a gondolázást, nekik fakultatív program keretében lehetőséget biztosítunk ennek költséghatékony és szervezett körülmények között történő lebonyolításra.

Esti találkozót követően szintén külön hajók biztosítják számunkra a visszautazást a kikötőbe, ahol már várnak ránk a felfűtött és kényelmes buszok. Filmvetítéssel, élményekkel gazdagodva indulunk haza, hogy másnap kora reggeli órákban visszaérkezzünk Magyarországra.

Éljük át együtt Velencei After party keretében a csodálatos hangulatot, jelentkezz mielőbb, amíg vannak még helyeink!


Ár tartalmazza:
- Utazás felsőkategóriás autóbusszal (2 éjszaka az autóbuszon)
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, informatív városnézés

Ár nem tartalmazza:
- Velencei behajtási illeték + parkolás: 10 €/fő*
- Hajójegy retúr: 35 €/fő*
- Utazásbiztosítás: 990 Ft/Fő
- A fakultatív programok árait.

Fakultatív programok árai:
- Velencei szigettúra Murano és Burano megtekintésével: 25 €/fő
- Gondolázás (4-5 fős elhelyezéssel): 30 €/fő
- Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben: 25 €/fő


*A behajtási illetéket, hajójegyet és a fakultativ programok árait az idegenvezető szedi össze euróban a buszon.

Figyelem!
 A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.


A programváltozás jogát a TravelOrigo Utazási Iroda fenntartja!

 


Velencei Karnevál
március 7 - 9.
Non Stop
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseder és szeretnél részt venni a Velencei Karnevál 2025 utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utazást irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Velencei Karnevál programról bővebben: PROGRAMLEÍRÁS

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Részvételi díj
0x
0 Ft
0 Ft
Utasbiztosítás
0x
0 Ft
0 Ft
Kényelmi szolgáltatások
0x
0 Ft
0 Ft

Ülőhely kérésem

Amennyiben rendelkezel érvényes promóciós kóddal itt adhatod meg.

Végösszeg
0 Ft
Fakultatív programok

Választhatsz az alábbi fakultatív programjaink közül, melyek a helyszínen fizetendőek.

Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft
Galéria
    Velencei Karnevál 2025