+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Velencei Karnevál 2020

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott
FOGLALÁS

Tavaszköszöntő programunk azoknak ajánljuk, akik a Velencei Karnevál során tapasztalható tömeg helyett nyugottabb, mégis nagyszerű karneváli hangulatra, velencei élményre vágynak!

Első nap
Az utazás felsőkategóriás, kényelmes autóbuszokkal történik. Első komolyabb állomásunk Trieszt ínycsiklandozó mediterrán tengeri illattal, kellemes olasz hangulattal vár ránk. Trieszt fenséges panorámája fogad minket érkezésünkkor, ahogy autóbuszunkkal leereszkedünk a város kikötőjéig. Amennyiben időnk engedi, ki is szállunk egy kis fényképezésre, valamint, hogy megcsodáljuk és lefényképezzük a helyi látványosságokat.

A kikötőtől busszal mintegy 15 percre található aznapi fő látnivalónk, a Miramare-kastély. Innen rövid sétával érjük el a kastélyt, amit lehetőség van csoportosan megtekintenünk belülről  fakultatív programu keretében (jegyárak az oldal alján). A Miramare kastélyt audioguide (mobiltelefonhoz hasonló eszközön hallgatható tartalom) segítségével járhatjuk végig termenként. A termek korhűen restauráltak, nagy élmény azoknak, akik szeretik az igényes építészetet, bútorokat, pazar termeket.

Akinek kedve tartja - vagy nem ment be a kastélyba - a kastélynézés után még jut ideje mindenkinek arra, hogy maga fedezze fel a kastélypark meseszép növényvilágát, tavait, szobrait.

Kellemes trieszti kikapcsolódásunkat követően folytatjuk utunkat Jesoloig, ahol elfoglaljuk szállásunkat.

Második nap
Miután kényelmesen megreggeliztünk, Punte Sabbioni kikötőjébe buszozunk, ahol külön Travelorigo részére biztosított különhajók várják csoportjainkat.  Közösen hajózunk be Velencébe, vagy akinek kedve tartja, előtte csatlakozhat fakultatív Velencei szigettúránkhoz, amely során két fantasztikus szigetet tekintünk meg, Murano és Burano szigetét. Míg Murano az üvegmesterségéről, Burano csodálatos csipkéjéről és színes házairól nevezetes. Muranon lehetőségünk van bepillantani egy igazi tradícionális üvegműhelybe, ahol előttünk készítenek muranoi üvegkülönlegességeket. Muranon lehetőségünk lesz vásárolni és kicsit felfedezni a szigetet. Burano minden odalátogatót lenyűgöz színes házaival és kézzel vert fehér csipkéivel! Itt mintegy egyórás szabadidő keretében magunk fedezhetjük fel a helyi csipkeárusokat, boltokat, hangulatos borozókat vagy tengerparti romantikus részeket.

Aki csatlakozott szigettúránkhoz, az a programot követően - aki nem, az még előtte - megérkezik Velencébe, ahol vár minket a Velence csodálatos tereivel, hatalmas palotáival, rengeteg hídjával és több, mint 200 templomával! Itt nincs mást tenni, mint elvegyülni a tömegben, néha kicsit elveszni, gondolázni, alkudozni az olaszokkal, finom olasz ételeket enni, rengeteget fényképezni, megkóstolni egy erős olasz kávét és fergetegesen jól érezni magunkat! :) Megkönnyítve a gondolásokkal való küzdelmet, a Travelorigo csoportokat előre egyeztetett időpontban várják a gondolák, amelyre fakultatív program keretében jelentkezhetsz.

Este visszahajózás után foglaljuk el ismét a szállásunkat egy kiadós olasz vacsora elfogyasztását követően.

Harmadik nap
Harmadik napunk is sok szépet tartogat számunkra! Miután megreggeliztünk és elhagyjuk szállásunkat, megkezdjük utunkat a világhírű Postojnai-cseppkőbarlanghoz! A barlang mélyére kisvasúttal megyünk, ahol bepillantást nyerhetünk a barlang lélegzetelállító szépségű hatalmas csarnokaiba.

A barlangi élmény után lehetőségünk lesz megtekinteni a mintegy 20 perc buszozással elérhető Predjama-kastélyt kívülről, amely festői látványként tárul szemünk elé baralngba épített épületszárnyával.

Hazafelé utunk során megpihenünk a trojannei pékségnél, ahol lehetőségünk lesz óriásfánkokat kóstolni és finom szlovén szuvenírrel hazatérni!

Ár tartalmazza:
- Utazás felső kategóriás autóbusszal
- 2 éj szállás közép kategóriás szálláson Jesolo vagy környékén
- Félpanziós ellátás (vacsora és reggeli)
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, informatív városnézés

Ár nem tartalmazza:
- Hajójegy retúr: 35 €/fő (helyszínen fizetendő)
- Idegenforgalmi adó: 3 €/fő/éj
- Utazásbiztosítás: 990 Ft/fő
- A fakultatív programok árait.

Egyágyas szoba felára (igény esetén): 7.980 Ft/fő

Belépőjegyek, fakultatív programok:

- Velencei szigettúra Murano és Burano megtekintésével: 20 €/fő
- Trieszt - Miramare kastély: 10 €/fő (18 éven aluli és 65 év feletti EU állampolgároknak a belépés díjtalan).
- Postojnai barlang (magyar nyelvű audioguide 2.5 €/fő): 25,8 €/fő
- Gondolázás (4-6 fős elhelyezéssel): 25 €/fő

A hajójegyet és az idegenforgalmi adót az idegenvezető szedi össze euróban a buszon.
Figyelem! A belépőárak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak!

A programok sorrendje változhat! A változtatás jogát fenntartjuk!

Velencei Karnevál
március 6 - 8.
2 éj szállással
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseder és szeretnél részt venni a Velencei Karnevál 2020 utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utazást irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Velencei Karnevál programról bővebben: PROGRAMLEÍRÁS

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft
Galéria
    Velencei Karnevál 2020