+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Velencei Karnevál 2021

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott

Szemet gyönyörködtető velencei maskarások, díszes és különleges maszkosok telítik meg Velencei utcácskáit, hídjait! Turisták élvezik a karneváli hangulatot, fényképeznek, vásárolnak és finom ételeket esznek! Ránk is ez vár, ha velünk tart erre a csodálatos karneváli napra!

Legyen Ön is szereplője egy színjátéknak Velencében, ahol a város utcái alkotják a színteret, a lakók pedig a színészeket és a nézőket egyben. Velence a farsangi időszakban igazi színházzá alakul át, amikor mindenki maszkba és kosztümbe öltözve ünnepel az utcán. Valósítsa meg bátran a legmerészebb ötleteit is, öltse magára jelmezét akár már a buszos utazás alatt is! Hajózzon végig a Canal Grande-n a Stazione Ferroviaria –tól egészen a Piazza San Marco-ig és vesse bele magát az igazi velencei karneváli hangulatba. Töltsön egy felejthetetlen hosszúhétvégét a velencei karneválon, utazzon kényelmesen busszal. A budapesti felszállási lehetőségeken kívül országszerte számos csatlakozási lehetőséget is biztosítunk. Válogasson kedvére a szabadprogram mellett szervezett útjaink közül, foglaljon szállást Velencében.

Velence egyedi, csodálatos világa a karneválon kívül is rabul ejti az ember szívét, ám a velencei karnevál nagymértékben fokozza a fesztiváli hangulatot. A Velencei Karnevál minden turista számára felejthetetlen élményt jelent. A csodálatos hangulatban töltött nap élményéhez nagy mértékben hozzájárulnak választható fakultatív kirándulásaink, amelynek keretében ellátogathatunk az üvegmesterségéről világhírűvé vált Murano szigetére, valamint megnézhetjük Burano színes, hangulatos házacskáit.

1. nap:
Találkozás a TravelOrigo autóbuszainál az utasaink által választott felszállási helyeken és időpontokban. Indulást követően éjszaka az autóbuszon.

Mire elérjük Velencét, sok hasznos és érdekes ismeretet szerzünk Olaszországgal és az egykori Velencei Köztársasággal kapcsolatban. Bemutatjuk a város történetét, nevezetességeit, érdekességeit, titkait is.

2. nap:

Reggel:
Megérkezés Punta Sabbioni kikötőjébe. Innen hajóval jutunk el Velence központjába. Külön, a Travelorigo részére biztosított hajókkal vízre szállunk és kellemes hangulatban érkezünk meg a szerelem városába. A hajóról csodálatos látványként terül elénk Velence. A hajókázási idő kb. 30 perc.

Kikötés után Utasaink eldönthetik, hogy részt kívánnak-e venni INGYENES informatív városnézésünkön idegenvezetőnkkel, vagy egyéni program keretein belül önmaguk fedezik fel a város nevezetességeit. A városnéző séta során megtekintjük a Ponte dei Sospiri-t (Sóhajok hídja), a Dózse Palotát, a Szent Márk teret. Végigsétálunk Velence híres bevásárló utcáján, a Via Mercerie-n, s eljutunk a város legmagasabbnak tartott pontjára, a Ponte di Rialto-hoz. A hídról fantasztikus látvány tárul elénk: a Canal Grande. Láthatjuk a csatorna melletti gyönyörű palotákat, a gondolákat és a mindennapi velencei élet helyi közlekedési eszközeit is. Itt található a Hal- és Zöldségpiac is, ami egykor és napjainkban is a velencei élet egyik központja.

Délelőtt:
Velencei szabadprogram, vagy részt vehettek színes fakultatív kirándulásaink bármelyikén.*

* Fakultatív programjaink:
- Ajánljuk a fakultatív szigettúránkat, ahol Burano szigetén a világhírű csipkeművészettel ismerkedünk meg, majd Murano szigetén rövid bemutatót láthatunk az egyik üvegkészítő műhelyben.
- Felejthetetlen élmény a gondolázás, javasoljuk nemcsak szerelmeseknek. :)

Délután:
Kora délután részt veszünk a karneváli forgatagban. Megcsodálhatjuk a színpompás ruhákba öltözött maszkosokat és elvegyülhetünk kedvünkkre a karnevál egyedülálló hangulatát kínáló forgatagában.*
Utasaink Velencében tartózkodása során lehetőséget kapnak szabad programra is, melynek keretein belül lehetőség nyílik szuvenír vásárlására, gasztronómiai élvezetekre.

Este:
Fakultatív hangulatos olasz vacsorát
 követően kihajózunk Velencéből. A hazautazás a már megszokott TravelOrigo autóbuszokkal és idegenvezetők társaságában történik. Kellemes élményekkel gazdagodva kezdjük meg hazautazásunkat. 3. nap
Érkezés Magyarországra a hajnali órákban az indulási helyünkre.Ár tartalmazza:
- Utazás felsőkategóriás autóbusszal
- Magyar nyelvű asszisztancia
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, informativ városnézés

Ár nem tartalmazza:
- Velencei városi illeték: 10 €/fő
- Hajójegy retúr: 35 €/fő (helyszínen fizetendő)
- Utasbiztositás
- Adminisztrációs díj: 1000 Ft/fő
- A fakultatív programok árait.

Fakultatív programok:
- Velencei szigettúra Murano és Burano megtekintésével: 20 €/fő
- Gondolázás Velencében (4-6 fős elhelyezéssel): 25 €/fő
- Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben: 20 €/fő


A hajójegyet, az idegenforgalmi adót, a fakultativ programok árait az idegenvezető szedi össze euróban a buszon.
A programváltozás jogát a TravelOrigo Utazási Iroda fenntartja!

 

Velencei Karnevál
február 5 - 7.
Non Stop
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseder és szeretnél részt venni a Velencei Karnevál 2020 utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utazást irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Velencei Karnevál programról bővebben: PROGRAMLEÍRÁS

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Részvételi díj
0x
0 Ft
0 Ft
Utasbiztosítás
0x
0 Ft
0 Ft
Kényelmi szolgáltatások
0x
0 Ft
0 Ft

Ülőhely kérésem

Amennyiben rendelkezel érvényes promóciós kóddal itt adhatod meg.

Végösszeg
0 Ft
Fakultatív programok

Választhatsz az alábbi fakultatív programjaink közül, melyek a helyszínen fizetendőek.

Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft
Galéria