+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Velencei Karnevál 2025

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott
FOGLALÁS

2025-ben a megszokottnál később, február közepén veszi kezdetét a Velencei Karnevál. Ez több szempontból is örvendetes az utazni vágyók számára, hiszen egyrészt tavaszias meleg lesz már Velencében, sok napsütéssel és igazi télutáni feltöltődésre alkalmas időjárással; másrészt pedig egyből Valentin nap után indulunk el a karneválra, amely így fantasztikus meglepetéseket tartogat a szerelmesek számára. Persze mindemellett a legfontosabb, hogy egy fergeteges karnevállal találjuk majd szemben magunkat, amin 2025-ben is érdemes lesz részt venni!

Kézzel festett míves álarcok, a történelmi korokat felidéző hímzett-szőtt ruhák, melyek mellett megjelennek a modernkori jegyeket hordozó tervezések is. Hosszú uszályok, abroncsos szoknyák, csillogó frakkok és megannyi elképesztő ruhaköltemény, mely csak erre az alkalomra készült. Ezeket öltik magukra férfiak, nők és gyermekek, hogy két héten keresztül mulassanak önfeledten a telet búcsúztatva. Merthogy ez a két hét nem csupán a szép öltözékekről, hanem a farsangról szól leginkább, ami nem éppen a mértéktartásról híres! Dúskáljunk az élményekben: izgalmas programok városszerte, koncertek, tánc és szórakozás, óriási lakomák kiváló olasz borokkal kísérve - ez a Velencei Karnevál.

A város magával ragadó szépsége, a lagúnák titokzatos világa, az olaszok közvetlensége és mindezek a karnevál nyitó hétvégéjén - egy olyan napot ígérünk számodra, melyet soha nem fogsz elfelejteni. Lepd meg szerelmed Valentin napján, vagy “csak úgy” pipáld ki a “Velence” tételt a bakancslistádon - a lényeg, hogy utazz el a Travelorigo-val és fedezd fel Te is a Vizek Városát!


1. nap:
Találkozás a TravelOrigo jelzésű autóbuszainál az utasaink által választott felszállási helyeken és időpontokban. Indulást követően éjszaka az autóbuszon.

Mire elérjük Velencét, sok hasznos és érdekes ismeretet szerzünk Olaszországgal és az egykori Velencei Köztársasággal kapcsolatban. Bemutatjuk a város történetét, nevezetességeit, érdekességeit, titkait is.

2. nap:
Reggel:
Megérkezés Punta Sabbioni kikötőjébe. Innen hajóval jutunk el Velence központjába. Külön, a Travelorigo részére biztosított hajókkal vízre szállunk és kellemes hangulatban érkezünk meg a szerelem városába. A hajóról csodálatos látványként terül elénk Velence. A hajókázási idő kb. 30 perc.

Kikötés után Utasaink eldönthetik, hogy részt kívánnak-e venni INGYENES informatív városnézésünkön idegenvezetőnkkel, vagy egyéni program keretein belül önmaguk fedezik fel a város nevezetességeit. A városnéző séta során megtekintjük a Ponte dei Sospiri-t (Sóhajok hídja), a Dózse Palotát, a Szent Márk teret. Végigsétálunk Velence híres bevásárló utcáján, a Via Mercerie-n, s eljutunk a város legmagasabbnak tartott pontjára, a Ponte di Rialto-hoz. A hídról fantasztikus látvány tárul elénk: a Canal Grande. Láthatjuk a csatorna melletti gyönyörű palotákat, a gondolákat és a mindennapi velencei élet helyi közlekedési eszközeit is. Itt található a Hal- és Zöldségpiac is, ami egykor és napjainkban is a velencei élet egyik központja.

Délelőtt:
Velencei szabadprogram, vagy részt vehettek színes fakultatív kirándulásaink bármelyikén.*

Délután:
Kora délután részt veszünk a karneváli forgatagban. Megcsodálhatjuk a színpompás ruhákba öltözött maszkosokat és elvegyülhetünk kedvünkkre a karnevál egyedülálló hangulatát kínáló forgatagában.*
Utasaink Velencében tartózkodása során lehetőséget kapnak szabad programra is, melynek keretein belül lehetőség nyílik szuvenír vásárlására, gasztronómiai élvezetekre.

Este:
Kihajózunk velencéből. A hazautazás a már megszokott TravelOrigo autóbuszokkal és túravezetők társaságában történik. Kellemes élményekkel gazdagodva kezdjük meg hazautazásunkat. Az utazás során filmvetítésre is lehetőség nyílik.

* Fakultatív programjaink:
- Ajánljuk a fakultatív szigettúránkat, ahol Burano szigetén a világhírű csipkeművészettel ismerkedünk meg, majd Murano szigetén rövid bemutatót láthatunk az egyik üvegkészítő műhelyben.
- Felejthetetlen élmény a gondolázás, javasoljuk nemcsak szerelmeseknek. :)

3. nap
Érkezés Magyarországra a hajnali órákban az indulási helyünkre.

Utazás: Felsőkategóriás autóbusszal

Ár tartalmazza:
- Utazás felsőkategóriás autóbusszal (2 éjszaka az autóbuszon)
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, informativ városnézés

Ár nem tartalmazza:
- Velencei behajtási illeték + parkolás: 10 €/fő*
- Hajójegy retúr: 35 €/fő*
- Utazásbiztosítás: 990 Ft/Fő
- A fakultatív programok árait.

Fakultatív programok:
- Velencei szigettúra Murano és Burano megtekintésével: 25 €/fő
-
Gondolázás Velencében (4-5 fős elhelyezéssel): 30 €/fő
- Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben: 25 €/fő


*A behajtási illetéket, hajójegyet és a fakultativ programok árait az idegenvezető szedi össze euróban a buszon.

Figyelem!
 A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.


A programváltozás jogát a TravelOrigo Utazási Iroda fenntartja!


Ha nem szeretnél lemaradni a Velencei Karnevál fantasztikus programjáról, foglald le a helyed most a Velencei Karnevál non-stop utazására!

 

Velencei Karnevál
február 14 - 16.
Non Stop
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseder és szeretnél részt venni a Velencei Karnevál 2025 utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utazást irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Velencei Karnevál programról bővebben: PROGRAMLEÍRÁS

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Részvételi díj
0x
0 Ft
0 Ft
Utasbiztosítás
0x
0 Ft
0 Ft
Kényelmi szolgáltatások
0x
0 Ft
0 Ft

Ülőhely kérésem

Amennyiben rendelkezel érvényes promóciós kóddal itt adhatod meg.

Végösszeg
0 Ft
Fakultatív programok

Választhatsz az alábbi fakultatív programjaink közül, melyek a helyszínen fizetendőek.

Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft
Galéria
    Velencei Karnevál 2025