+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Velencei Karnevál 2025

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott
FOGLALÁS

3 nap 2 éjszakás Velencei Karneváli programunkat azoknak ajánljuk, akik adnak a kényelemre és szeretnek nap közben utazva elmélyedve szemlélni az út közben szemünk elé táruló nagyszerű látnivalókat!

Első nap
Az utazás felsőkategóriás, kényelmes autóbuszokkal történik. Első komolyabb állomásunk az észak-olaszországi közkedvelt kikötőváros, Trieszt.  Trieszt felé a hegyekből ereszkedünk alá, ahol csodálatos panoráma fogad minket érkezésünkkor, a szerpentinekről ereszkedve a város kikötője felé. Amennyiben időnk engedi, ki is szállunk egy kis fényképezésre, valamint, hogy megcsodáljuk és lefényképezzük a helyi látványosságokat. A kikötőtől busszal mintegy 15 percre található aznapi fő látnivalónk, a Miramare-kastély. Leparkolunk a tengerparton erre kijelölt buszparkolóban, majd innen rövid sétával érjük el a kastélyt. Fakultatív program keretében lehetőség van csoportosan megtekintenünk belülről Miksa herceg egykori tengerparti rezidenciáját (jegyárak az oldal alján). Az idegenvezető csoportosan bejuttatja utasainkat a Miramare kastélyba, amit audioguide (mobiltelefonhoz hasonló eszközön hallgatható tartalom) segítségével járhatjuk végig termenként. A termek korhűen restauráltak, nagy élmény azoknak, akik szeretik az igényes építészetet, bútorokat, pazar termeket.
Akinek kedve tartja - vagy nem ment be a kastélyba - a kastélynézés után még jut ideje mindenkinek arra, hogy maga fedezze fel a kastélypark meseszép növényvilágát, tavait, szobrait.

Kellemes trieszti kikapcsolódásunkat követően folytatjuk utunkat Jesoloig, ahol elfoglaljuk középkategóriás szállásunkat. Megvacsorázunk, majd nyugovóra térünk.

Második nap
Elfogyasztva kényelmesen olasz reggelinket továbbindulunk Punte Sabbioni kikötőjébe, ahol külön Travelorigo részére biztosított különhajók várják csoportjainkat. Közösen hajózunk be Velencébe, ahol vár ránk a világon egyedülálló Velencei Karnevál! Akinek kedve tartja, előtte csatlakozhat fakultatív Velencei szigettúránkhoz, amely során két fantasztikus szigetet tekintünk meg, Murano és Burano szigetét. Míg Murano az üvegmesterségéről, Burano csodálatos csipkéjéről és színes házairól nevezetes. Muranon lehetőségünk van bepillantani egy igazi tradícionális üvegműhelybe, ahol előttünk készítenek muranoi üvegkülönlegességeket. Muranon lehetőségünk lesz vásárolni és kicsit felfedezni a szigetet. Burano minden odalátogatót lenyűgöz színes házaival és kézzel vert fehér csipkéivel! Itt mintegy egyórás szabadidő keretében magunk fedezhetjük fel a helyi csipkeárusokat, boltokat, hangulatos borozókat vagy tengerparti romantikus részeket.

Aki csatlakozott szigettúránkhoz, az a programot követően - aki nem, az még előtte - megérkezik Velencébe, ahol vár minket a a fantasztikus hangulatú vízre épült város csodálatos tereivel, hatalmas palotáival, rengeteg hídjával és több, mint 200 templomával! Itt nincs mást tenni, mint elvegyülni a karneváli hangulatban, néha kicsit elveszni, gondolázni, alkudozni az olaszokkal, finom olasz ételeket enni, rengeteget fényképezni, megkóstolni egy erős olasz kávét és fergetegesen jól érezni magunkat! :) Megkönnyítve a gondolásokkal való küzdelmet, a Travelorigo csoportokat előre egyeztetett időpontban várják a gondolák, amelyre fakultatív program keretében jelentkezhetsz.

Este visszahajózás után foglaljuk el ismét a szállásunkat.
Harmadik nap
Harmadik napunk is sok szépet tartogat számunkra! Miután megreggeliztünk és elhagyjuk szállásunkat, megkezdjük utunkat a világhírű Postojnai-cseppkőbarlanghoz! A barlang mélyére kisvasúttal megyünk, ahol bepillantást nyerhetünk a barlang lélegzetelállító szépségű hatalmas csarnokaiba.
A barlangi élmény után lehetőségünk lesz megtekinteni a mintegy 20 perc buszozással elérhető Predjama-kastélyt kívülről, amely festői látványként tárul szemünk elé baralngba épített épületszárnyával.

Hazafelé utunk során megpihenünk a trojannei pékségnél, ahol lehetőségünk lesz óriásfánkokat kóstolni és finom szlovén szuvenírrel hazatérni!

Ár tartalmazza:
- Utazás felsőkategóriás autóbusszal
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, informatív városnézés
- 2 éj szállás Jesolo környéki középkategóriás szálláshelyen, 2 ágyas szobában
- Reggeli

Ár nem tartalmazza:
- Velencei behajtási illeték + parkolás: 10 €/fő*
- Hajójegy retúr: 35 €/fő*
- Idegenforgalmi adó: 4 €/fő/éj*
- Utazásbiztosítás: 990 Ft/Fő
- A fakultatív programok árait.

Igény esetén egyágyas szoba felára: 15.000 Ft/éj

Belépőjegyek, fakultatív programok árai:
- Velencei szigettúra Murano és Burano megtekintésével: 20 €/fő
- Gondolázás (4-6 fős elhelyezéssel): 25 €/fő
- Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben: 25 €/fő
- Trieszt - Miramare kastély: 12 €/fő (18 éven aluli és 65 év feletti EU állampolgároknak a belépés díjtalan).
- Postjojnai barlang: 31 €/fő + 3 €/fő (magyar audioguide)


*A behajtási illetéket, hajójegyet, az idegenforgalmi adót, és a fakultativ programok árait az idegenvezető szedi össze euróban a buszon.

Figyelem!
 A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.


A programváltozás jogát a TravelOrigo Utazási Iroda fenntartja!


 

Velencei Karnevál
február 21 - 23.
2 éj szállással
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseder és szeretnél részt venni a Velencei Karnevál 2025 utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utazást irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Velencei Karnevál programról bővebben: PROGRAMLEÍRÁS

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Részvételi díj
0x
0 Ft
0 Ft
Utasbiztosítás
0x
0 Ft
0 Ft
Kényelmi szolgáltatások
0x
0 Ft
0 Ft

Ülőhely kérésem

Amennyiben rendelkezel érvényes promóciós kóddal itt adhatod meg.

Végösszeg
0 Ft
Fakultatív programok

Választhatsz az alábbi fakultatív programjaink közül, melyek a helyszínen fizetendőek.

Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft
Galéria
    Velencei Karnevál 2025